Serek mini wędzony 100% z mleka owczego

Cena: 4,50

Kod:

Masz pytanie? Zadzwoń do nas:
510 397 041
Serek mini wędzony 100% z mleka owczego

Prezentujemy wyśmienity przysmak tatrzański wykonany w 100% z mleka owczego! Ten tradycyjny wędzony serek mini cieszy się dużym powodzeniem wśród wymagających konsumentów, dla których wysoka jakość kupowanego jedzenia jest bardzo ważna. Wyrób góralski wyprodukowany zgodnie z oryginalną podhalańską recepturą stanowi prawdziwą ucztę dla podniebienia i ma szerokie zastosowanie. Pasuje do codziennych, porannych tostów, najlepiej w duecie z żurawiną, a także sprawdza się jako kluczowy element sałatki zrobionej z użyciem sezonowych warzyw. 

Nasze przysmaki produkujemy wyłącznie z mleka owczego pozyskiwanego od zwierząt, które pasą się na świeżym powietrzu, na zielonych halach tatrzańskich. Serek góralski w wersji mini to wyrób o delikatnym, wędzonym smaku i wyśmienitym aromacie, dzięki któremu jest jeszcze bardziej apetyczny. Warto się w niego zaopatrzyć w większej ilości, jeśli tęsknisz za oscypkami jedzonymi na wakacjach w Zakopanem lub po prostu chcesz urozmaicić menu, które przygotowujesz dla gości zbliżającego się przyjęcia.

najwyższa jakość serków górlaskich

Nasza jakość

Gwarantujemy najwyższą jakość naszych serów i wędlin. Wszystkie wyroby produkowane są z wyłącznie regionalnych surowców. Korzystamy jedynie z tradycyjnych receptur, dzięki którym nasze zarówno sery jak i wędliny charakteryzują się niepowtarzalnym smakiem i aromatem tatrzańskich hal.

Czytaj dalej

Dlaczego nasze sery

Produkcją tradycyjnych serów góralskich: oscypków, korbaczy, czy buncu owczego zajmujemy się od wielu pokoleń. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, recepturom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, pasji do tradycji, mleku które pochodzi wyłącznie od owiec wypasanych na ekologicznie czystych podhalańskich halach, nasze sery smakują tak jak dawniej, a ich jakość nie ma sobie równych.

Czytaj dalej

Najwyższa jakość

Wyśmienity smak

100% regionalne

Szybka dostawa

Bezpieczne płatności

Przewiń stronę do początku