Serek mini krowi biały

Cena: 2,50

Kod:

Masz pytanie? Zadzwoń do nas:
578 611 696
Serek mini krowi biały

Jeśli lubisz tradycyjne przysmaki prosto z Podhala, prezentowany tutaj produkt powinien cię zainteresować. Ten biały, krowi serek mini to popularny przysmak tatrzański, który stanowi delikatniejszą alternatywę dla swojego wędzonego odpowiednika. Smakuje wybornie grubo posmarowany żurawiną i w takiej wersji cieszy się powodzeniem zarówno u dorosłych, jak i dzieci. Z tego powodu wyrób góralski tego typu warto zamówić dla całej rodziny, najlepiej w odpowiednio dużej ilości, aby wystarczył na dłuższy czas. 

Nasz tradycyjny nabiał wykonujemy z mleka krowiego (lub owczego), produkowanego przez zwierzęta wypasane na zewnątrz na lokalnych halach. Sprawia to, że oferowany tutaj serek mini góralski jest niezwykle smaczny i bardzo pożywny. Produkt w wersji białej najlepiej spożywać bez wcześniejszej obróbki termicznej. Może być główną przekąską, a także dodatkiem do innych dań, przede wszystkim sałatek skomponowanych z warzyw lub owoców. Wyrób zamówisz w konkurencyjnej cenie z bezpieczną dostawą w ciągu kilku dni roboczych.

Składniki:

-mleko krowie

-podpuszczka

-sól

najwyższa jakość serków górlaskich

Nasza jakość

Gwarantujemy najwyższą jakość naszych serów i wędlin. Wszystkie wyroby produkowane są z wyłącznie regionalnych surowców. Korzystamy jedynie z tradycyjnych receptur, dzięki którym nasze zarówno sery jak i wędliny charakteryzują się niepowtarzalnym smakiem i aromatem tatrzańskich hal.

Czytaj dalej

Dlaczego nasze sery

Produkcją tradycyjnych serów góralskich: oscypków, korbaczy, czy buncu owczego zajmujemy się od wielu pokoleń. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, recepturom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, pasji do tradycji, mleku które pochodzi wyłącznie od owiec wypasanych na ekologicznie czystych podhalańskich halach, nasze sery smakują tak jak dawniej, a ich jakość nie ma sobie równych.

Czytaj dalej

Najwyższa jakość

Wyśmienity smak

100% regionalne

Szybka dostawa

Bezpieczne płatności

Przewiń stronę do początku