Rolada Boczkowa Tradycyjna 1kg

Cena: 79,00

Kod:

Masz pytanie? Zadzwoń do nas:
578 611 696
Rolada Boczkowa Tradycyjna 1kg

Jeśli chcesz przekonać się, jak smakują prawdziwe podhalańskie wędliny prosto spod Tatr, doskonale trafiłeś. Poza wiejską szynką i tradycyjną białą kiełbasą na Twoim stole może pojawić się wyśmienita wędzona rolada boczkowa. W Bacówce Zakopiańczyk do jej wyrobu wykorzystujemy wyłącznie naturalne składniki: starannie wybrane mięso ze sprawdzonych hodowli oraz przyprawy, które nadają idealny smak naszym produktom. Dzięki temu są niezwykle smaczne, aromatyczne i delikatne oraz doskonale nadają się do codziennych posiłków.

Wyśmienita rolada boczkowa wędzona w tradycyjnej wędzarni

Kuchnia podhalańska to nie tylko wszystkim dobrze znane oscypki, korbacze i gałki. Kuchnia tego regionu jest także bogata w staropolskie receptury przyrządzania różnorodnych specjałów mięsnych. Miłośnicy tatrzańskich smaków koniecznie powinni spróbować tradycyjnej wędzonej rolady boczkowej, która wyśmienicie smakuje nie tylko na kanapkach, ale także jako dodatek do sałatek, zup czy innych wyszukanych potraw. Swój wyborny smak i aromat zawdzięcza przede wszystkim odpowiednio długiemu peklowaniu oraz wędzeniu dymem olchowym i bukowym. Wcześniej mięso jest doprawiane i obwiązywane przy pomocy sznurka kuchennego. Wszystkie wyroby przygotowujemy osobiście w naszej bacówce, dlatego możesz mieć pewność, że nie zawierają żadnych konserwantów.

Rolada boczkowa o niepowtarzalnym smaku i aromacie

Jeśli chcesz jeść zdrowo i ze smakiem, w ofercie Bacówki Zakopiańczyk znajdziesz bogaty wybór aromatycznych i delikatnych wędlin. Szczególną popularnością cieszy się wędzona rolada boczkowa, która doskonale smakuje zarówno na ciepło, jak i na zimno. Ten swojski wyrób możesz podawać z musztardą, chrzanem, a także z warzywnymi surówkami. Dobrze będzie prezentować się także na desce wędlin. Do zestawu, który wprawi w osłupienie największych podhalańskich smakoszy, poza roladą boczkową możesz wybrać wędzony baleron, kruchą góralską kiełbasę, schab pieczony na maśle, a także soczystą szynkę zbójnicką doprawioną odpowiednią mieszanką ziół.

najwyższa jakość serków górlaskich

Nasza jakość

Gwarantujemy najwyższą jakość naszych serów i wędlin. Wszystkie wyroby produkowane są z wyłącznie regionalnych surowców. Korzystamy jedynie z tradycyjnych receptur, dzięki którym nasze zarówno sery jak i wędliny charakteryzują się niepowtarzalnym smakiem i aromatem tatrzańskich hal.

Czytaj dalej

Dlaczego nasze sery

Produkcją tradycyjnych serów góralskich: oscypków, korbaczy, czy buncu owczego zajmujemy się od wielu pokoleń. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, recepturom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, pasji do tradycji, mleku które pochodzi wyłącznie od owiec wypasanych na ekologicznie czystych podhalańskich halach, nasze sery smakują tak jak dawniej, a ich jakość nie ma sobie równych.

Czytaj dalej

Najwyższa jakość

Wyśmienity smak

100% regionalne

Szybka dostawa

Bezpieczne płatności

Przewiń stronę do początku