Korbacz Biały + Korbacz Wędzony

Cena: 11,99

Kod:

Masz pytanie? Zadzwoń do nas:
578 611 696
Korbacz Biały + Korbacz Wędzony

Sery góralskie, przypominające kształtem nitki makaronu ‒ proste lub splecione – są uwielbiane zarówno przez lokalnych mieszkańców, jak i turystów. Korbacze wędzone tradycyjną metodą przy użyciu drewna bukowego, są także chętnie kupowane przez klientów naszego sklepu internetowego. Zamów je już teraz i przekonaj się o ich wyjątkowym smaku.

Korbacze wędzone tradycyjną metodą

Wytwarzane od wielu lat według tej samej podhalańskiej receptury korbacze to doskonała przekąska w pracy lub szkole, a także element wytrawnych sałatek, śniadań czy kolacji. Łagodne, mniej słone niż oscypki, sery wędzone tradycyjną metodą przy użyciu drewna bukowego, są często serwowane jako zakąska na góralskich weselach i innych ważnych uroczystościach.

Jeśli Ty także chcesz je dodać do swojego menu np. podczas spotkania ze znajomymi, złóż zamówienie na naszej stronie. Możesz mieć pewność, że natychmiast zajmiemy się jego realizacją. Powyższy zestaw dwóch sztuk to idealna propozycja dla osób, które chcą zapoznać się z ich niepowtarzalnym smakiem.

Składniki:

Mleko Krowie Pełne Surowe, podpuszczka, sól. Ser tłusty naturalnie wędzony.  

Przechowywać w temp. 2-10 stopni C.

Data ważności  1-2 miesięcy w zależności od partii produkcji.  

Wyprodukowano :Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "BALSER" Marian Górz

Wartość Odżywcza w 100g:

  • Wartość energetyczna 1301kJ/313kcal
  • Tłuszcz 25,00 g
  • W tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,4g
  • Węglowodany 1,7g
  • W tym cukry 0,2g
  • Białko 20,4g
  • Sól 1,03g
najwyższa jakość serków górlaskich

Nasza jakość

Gwarantujemy najwyższą jakość naszych serów i wędlin. Wszystkie wyroby produkowane są z wyłącznie regionalnych surowców. Korzystamy jedynie z tradycyjnych receptur, dzięki którym nasze zarówno sery jak i wędliny charakteryzują się niepowtarzalnym smakiem i aromatem tatrzańskich hal.

Czytaj dalej

Dlaczego nasze sery

Produkcją tradycyjnych serów góralskich: oscypków, korbaczy, czy buncu owczego zajmujemy się od wielu pokoleń. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, recepturom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, pasji do tradycji, mleku które pochodzi wyłącznie od owiec wypasanych na ekologicznie czystych podhalańskich halach, nasze sery smakują tak jak dawniej, a ich jakość nie ma sobie równych.

Czytaj dalej

Najwyższa jakość

Wyśmienity smak

100% regionalne

Szybka dostawa

Bezpieczne płatności

Przewiń stronę do początku