Ser z Gór Gałka 180g biała/naturalna z mleka krowiego

Cena: 15,00

Kod:

Masz pytanie? Zadzwoń do nas:
578 611 696
Ser z Gór Gałka 180g biała/naturalna z mleka krowiego

Jesteś wielbicielem delikatnych smaków? W Twojej kuchni musi więc znaleźć się naturalny ser gałka. Do jego wytworzenia posłużyło mleko krowie pochodzące od zwierząt wypasanych na ekologicznych, podhalańskich halach. Możesz także zdecydować się na wariant pochodzenia owczego. Już teraz dowiedz się, do czego wykorzystać produkt oraz dlaczego warto zamówić go właśnie u nas.

Ser gałka z mleka krowiego lub owczego

Mamy świadomość rozmaitych gustów kulinarnych naszych klientów, dlatego asortyment sklepu serygoralskie.pl nieustannie poszerzamy o kolejne artykuły. Bez względu na to, czy w Twoim koszyku znajdzie się ser gałka z mleka krowiego, owczego, czy jakikolwiek inny podhalański wyrób, został on wyprodukowany z regionalnych surowców. Możesz mieć więc pewność jego najwyższej jakości i świeżości.

Gwarantujemy także atrakcyjne ceny, szybką wysyłkę zamówionego towaru oraz profesjonalne wsparcie na każdym etapie zakupów. Już teraz dodaj do koszyka wybrane produkty, dzięki którym urozmaicisz smak wielu potraw.

najwyższa jakość serków górlaskich

Nasza jakość

Gwarantujemy najwyższą jakość naszych serów i wędlin. Wszystkie wyroby produkowane są z wyłącznie regionalnych surowców. Korzystamy jedynie z tradycyjnych receptur, dzięki którym nasze zarówno sery jak i wędliny charakteryzują się niepowtarzalnym smakiem i aromatem tatrzańskich hal.

Czytaj dalej

Dlaczego nasze sery

Produkcją tradycyjnych serów góralskich: oscypków, korbaczy, czy buncu owczego zajmujemy się od wielu pokoleń. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, recepturom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, pasji do tradycji, mleku które pochodzi wyłącznie od owiec wypasanych na ekologicznie czystych podhalańskich halach, nasze sery smakują tak jak dawniej, a ich jakość nie ma sobie równych.

Czytaj dalej

Najwyższa jakość

Wyśmienity smak

100% regionalne

Szybka dostawa

Bezpieczne płatności

Przewiń stronę do początku