Gałka 580g wędzona z mleka krowiego

Cena: 35,00

Kod:

Masz pytanie? Zadzwoń do nas:
510 397 041
Gałka 580g  wędzona z mleka krowiego

Oferujemy smaczne sery powstałe na bazie oryginalnych, tatrzańskich receptur. Prezentowana tutaj wędzona gałka o masie 580 g z mleka krowiego to idealny produkt góralski dla klientów poszukujących tradycyjnych smaków. Jest to znakomita propozycja do jedzenia na co dzień, a także na specjalne okazje, kiedy trzeba zrobić dobre wrażenie na gościach organizowanego przyjęcia. Wyrób lokalnej produkcji powstał na podstawie wyselekcjonowanych składników, dlatego jego jakość zadowoli najbardziej wymagających konsumentów. 

Tradycyjny, wędzony ser z mleka krowiego jest regionalnym specjałem, którym można się raczyć nie tylko na wakacjach w Zakopanem, ale też w zaciszu własnego domu. Klienci mogą zamówić wyśmienity tatrzański wyrób za pośrednictwem naszego sklepu online, również w innych wersjach smakowych. Gałka góralska stanowi także świetny pomysł na prezent dla znajomego miłośnika dobrego jedzenia ze względu na swój znakomity smak i aromat, a także estetyczny wygląd, charakterystyczny dla nabiału pochodzącego z polskich Tatr. 

najwyższa jakość serków górlaskich

Nasza jakość

Gwarantujemy najwyższą jakość naszych serów i wędlin. Wszystkie wyroby produkowane są z wyłącznie regionalnych surowców. Korzystamy jedynie z tradycyjnych receptur, dzięki którym nasze zarówno sery jak i wędliny charakteryzują się niepowtarzalnym smakiem i aromatem tatrzańskich hal.

Czytaj dalej

Dlaczego nasze sery

Produkcją tradycyjnych serów góralskich: oscypków, korbaczy, czy buncu owczego zajmujemy się od wielu pokoleń. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, recepturom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, pasji do tradycji, mleku które pochodzi wyłącznie od owiec wypasanych na ekologicznie czystych podhalańskich halach, nasze sery smakują tak jak dawniej, a ich jakość nie ma sobie równych.

Czytaj dalej

Najwyższa jakość

Wyśmienity smak

100% regionalne

Szybka dostawa

Bezpieczne płatności

Przewiń stronę do początku