Ser z Gór Gałka 280g wędzona z mleka krowiego

Cena: 20,00

Kod:

Masz pytanie? Zadzwoń do nas:
510 397 041
Ser z Gór Gałka 280g wędzona z  mleka krowiego

Wielbiciele góralskich przysmaków doskonale wiedzą, że z ich udziałem można przygotować mnóstwo urozmaiconych potraw. Bez względu na to, czy należysz do tego szerokiego grona, czy dopiero poznajesz smaki regionalnej kuchni z Podhala, zamów poniższy produkt. Wędzony ser gałka, do którego produkcji wykorzystano mleko krowie lub owcze,to must have w Twoim domu. Dowiedz się, dlaczego.

Jak spożywać ser gałkę?

Możliwości wykorzystania wędzonej gałki jest naprawdę wiele. Szykujesz imprezę dla rodziny lub przyjaciół? Zaserwuj im deskę serów i wędlin. Poza oferowanym produktem powinien znaleźć się na niej także oscypek czy bundz z naszego asortymentu.

Wyrób z mleka krowiego lub owczego, który warto dodać do koszyka, możesz także wykorzystać do różnorodnych sałatek czy kanapek. Polecamy przygotować go na grillu i jeść z dodatkiem żurawiny.

Masz jakieś pytania dotyczące procesu produkcji naszych wyrobów, asortymentu czy składania zamówień? Zadzwoń do nas lub napisz. Chętnie rozwiejemy Twoje wątpliwości.

najwyższa jakość serków górlaskich

Nasza jakość

Gwarantujemy najwyższą jakość naszych serów i wędlin. Wszystkie wyroby produkowane są z wyłącznie regionalnych surowców. Korzystamy jedynie z tradycyjnych receptur, dzięki którym nasze zarówno sery jak i wędliny charakteryzują się niepowtarzalnym smakiem i aromatem tatrzańskich hal.

Czytaj dalej

Dlaczego nasze sery

Produkcją tradycyjnych serów góralskich: oscypków, korbaczy, czy buncu owczego zajmujemy się od wielu pokoleń. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, recepturom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, pasji do tradycji, mleku które pochodzi wyłącznie od owiec wypasanych na ekologicznie czystych podhalańskich halach, nasze sery smakują tak jak dawniej, a ich jakość nie ma sobie równych.

Czytaj dalej

Najwyższa jakość

Wyśmienity smak

100% regionalne

Szybka dostawa

Bezpieczne płatności

Przewiń stronę do początku