Bundz naturalny 1.5kg

Cena: 59,99

Kod:

Masz pytanie? Zadzwoń do nas:
578 611 696
Bundz naturalny 1.5kg

Jeśli szukasz doskonałej alternatywy dla twarogu lub mozzarelli, świetnie trafiłeś. Bundz owczy naturalny, który oferujemy zachwyci Cię swoim łagodnym smakiem. Jeśli preferujesz nieco bardziej wyraźne potrawy, wybierz wariant wędzony. Ten dojrzały ser możesz spożywać na wiele sposobów ‒ poznaj je już teraz i złóż zamówienie.

Bundz owczy naturalny ‒ wyjątkowy dodatek do różnorodnych dań

Oferowany produkt może być składnikiem wielu potraw. Polecamy spożywanie go:

  • samego, podanego np. na desce dojrzałych serów i wyjątkowych wędlin,
  • na kanapkach,
  • w sałatkach (np. z mixem sałat, pomidorami i czerwoną cebulą),
  • na przygotowywanej w domu pizzy,
  • z grilla, polanego żurawiną.

Jak widzisz, jest wiele potraw, w których bundz owczy (wędzony lub naturalny) odgrywa ważną rolę. Za jego niepowtarzalny smak odpowiada proces produkcji z regionalnych surowców i na bazie wielowiekowej receptury.

Produkt z naszej oferty sprawdzi się również jako prezent dla prawdziwego smakosza ‒ fana polskiej, góralskiej kuchni. Przekonaj się o tym, wręczając go bliskiej osobie.Składniki:

Bundz Naturalny masa netto produktu 1500g

Składniki:

Mleko Krowie Pełne Surowe, podpuszczka, sól. Ser tłusty naturalnie wędzony.  

Przechowywać w temp. 2-10 stopni C.

Data ważności  1-2 miesięcy w zależności od partii produkcji.  

Wyprodukowano :Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "BALSER" Marian Górz

Wartość Odżywcza w 100g:

  • Wartość energetyczna 1301kJ/313kcal
  • Tłuszcz 25,00 g
  • W tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,4g
  • Węglowodany 1,7g
  • W tym cukry 0,2g
  • Białko 20,4g
  • Sól 1,03g
najwyższa jakość serków górlaskich

Nasza jakość

Gwarantujemy najwyższą jakość naszych serów i wędlin. Wszystkie wyroby produkowane są z wyłącznie regionalnych surowców. Korzystamy jedynie z tradycyjnych receptur, dzięki którym nasze zarówno sery jak i wędliny charakteryzują się niepowtarzalnym smakiem i aromatem tatrzańskich hal.

Czytaj dalej

Dlaczego nasze sery

Produkcją tradycyjnych serów góralskich: oscypków, korbaczy, czy buncu owczego zajmujemy się od wielu pokoleń. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, recepturom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, pasji do tradycji, mleku które pochodzi wyłącznie od owiec wypasanych na ekologicznie czystych podhalańskich halach, nasze sery smakują tak jak dawniej, a ich jakość nie ma sobie równych.

Czytaj dalej

Najwyższa jakość

Wyśmienity smak

100% regionalne

Szybka dostawa

Bezpieczne płatności

Przewiń stronę do początku