Bundz/Bunc naturalny 250g

Cena: 18,99

Kod:

Masz pytanie? Zadzwoń do nas:
578 611 696
Bundz/Bunc naturalny 250g

Wielbicielom oryginalnych dań z góralskim akcentem polecamy produkty z naszego sklepu. Powstały z regionalnych surowców, na bazie tradycyjnej receptury ser dojrzały musi znaleźć się w Twojej kuchni. Dowiedz się, jak wykorzystać bundz owczy, wędzony lub naturalny – i złóż zamówienie.

Dojrzały ser owczy ‒ must have w Twojej kuchni

Przykładów dań, w których ser dojrzały trudno zastąpić jakimkolwiek innym składnikiem, jest naprawdę wiele. Bundz owczy wędzony bądź naturalny to idealny element rozmaitych sałatek. W najprostszej wersji możesz podać go pokrojonego w plasterki, w towarzystwie pomidorów i bazylii. Oczywiście nadaje się również do kanapek i grzanek. W wariancie na ciepło polecamy go na pizzy, w zapiekance, w farszu na pierogi czy naleśniki lub jako samodzielne danie, np. z grilla.

Zachęcamy do zakupu proponowanego produktu, a także zapoznania się z opisem pozostałych smakołyków z Podhala dostępnych na naszej stronie. Gwarantujemy atrakcyjne ceny, szybką dostawę towaru oraz profesjonalne wsparcie ‒ chętnie odpowiemy na wszystkie pytania dotyczące oferty czy składania zamówień.

Bundz Naturalny masa netto produktu 250g

Składniki:

Mleko Krowie Pełne Surowe, podpuszczka, sól. Ser tłusty naturalnie wędzony.  

Przechowywać w temp. 2-10 stopni C.

Data ważności  1-2 miesięcy w zależności od partii produkcji.  

Wyprodukowano :Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "BALSER" Marian Górz

Wartość Odżywcza w 100g:

  • Wartość energetyczna 1301kJ/313kcal
  • Tłuszcz 25,00 g
  • W tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,4g
  • Węglowodany 1,7g
  • W tym cukry 0,2g
  • Białko 20,4g
  • Sól 1,03g
najwyższa jakość serków górlaskich

Nasza jakość

Gwarantujemy najwyższą jakość naszych serów i wędlin. Wszystkie wyroby produkowane są z wyłącznie regionalnych surowców. Korzystamy jedynie z tradycyjnych receptur, dzięki którym nasze zarówno sery jak i wędliny charakteryzują się niepowtarzalnym smakiem i aromatem tatrzańskich hal.

Czytaj dalej

Dlaczego nasze sery

Produkcją tradycyjnych serów góralskich: oscypków, korbaczy, czy buncu owczego zajmujemy się od wielu pokoleń. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, recepturom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, pasji do tradycji, mleku które pochodzi wyłącznie od owiec wypasanych na ekologicznie czystych podhalańskich halach, nasze sery smakują tak jak dawniej, a ich jakość nie ma sobie równych.

Czytaj dalej

Najwyższa jakość

Wyśmienity smak

100% regionalne

Szybka dostawa

Bezpieczne płatności

Przewiń stronę do początku