Bundz/Bunc z papryką 250g

Cena: 15,99

Kod:

Masz pytanie? Zadzwoń do nas:
578 611 696
Bundz/Bunc z papryką 250g

Szukasz pomysłu na pełnowartościowe drugie śniadanie do pracy lub sycący podwieczorek? Postaw na sałatkę, której głównym składnikiem jest dojrzały ser. Wędzony bundz owczy z naszego asortymentu wymieszaj z mixem sałat, dodaj pomidorki cherry i czerwoną cebulę. Całość przypraw solą i pieprzem oraz polej oliwą z oliwek. Taki posiłek na pewno Ci posmakuje.

Dojrzały ser ‒ już teraz złóż zamówienie na wędzony bundz owczy

Oczywiście wspomniana sałatka to tylko jeden z wielu sposobów spożycia wędzonego bundzu owczego. Ten dojrzały ser może być także częścią kanapek lub robionej w domu pizzy. Wiele osób przyrządza go również na patelni lub grillu, a następnie smaruje żurawiną.

Już teraz złóż zamówienie i poznaj wyjątkowe walory smakowe prezentowanego produktu. Możesz mieć pewność, że otrzymasz wyrób wyprodukowany na bazie regionalnych surowców i tradycyjnych, podhalańskich receptur. Jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości dotyczące opisywanego artykułu lub pozostałego towaru z naszego sklepu, zapraszamy do kontaktu.

Bundz Naturalny z papryka masa netto produktu 250g

Składniki:

Mleko Krowie Pełne Surowe, podpuszczka, sól. Ser tłusty naturalnie wędzony.  

Przechowywać w temp. 2-10 stopni C.

Data ważności  1-2 miesięcy w zależności od partii produkcji.  

Wyprodukowano :Przedsiębiorstwo Produkcyjno Handlowo Usługowe "BALSER" Marian Górz

Wartość Odżywcza w 100g:

  • Wartość energetyczna 1301kJ/313kcal
  • Tłuszcz 25,00 g
  • W tym kwasy tłuszczowe nasycone 17,4g
  • Węglowodany 1,7g
  • W tym cukry 0,2g
  • Białko 20,4g
  • Sól 1,03g
najwyższa jakość serków górlaskich

Nasza jakość

Gwarantujemy najwyższą jakość naszych serów i wędlin. Wszystkie wyroby produkowane są z wyłącznie regionalnych surowców. Korzystamy jedynie z tradycyjnych receptur, dzięki którym nasze zarówno sery jak i wędliny charakteryzują się niepowtarzalnym smakiem i aromatem tatrzańskich hal.

Czytaj dalej

Dlaczego nasze sery

Produkcją tradycyjnych serów góralskich: oscypków, korbaczy, czy buncu owczego zajmujemy się od wielu pokoleń. Dzięki wieloletniemu doświadczeniu, recepturom przekazywanym z pokolenia na pokolenie, pasji do tradycji, mleku które pochodzi wyłącznie od owiec wypasanych na ekologicznie czystych podhalańskich halach, nasze sery smakują tak jak dawniej, a ich jakość nie ma sobie równych.

Czytaj dalej

Najwyższa jakość

Wyśmienity smak

100% regionalne

Szybka dostawa

Bezpieczne płatności

Przewiń stronę do początku